Caderno Digital Escolar Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Dijital Okul Defteri

Caderno Digital Escolar, çeşitli ihtiyaçlar için tasarlanmış gelişmiş bir dijital defterdir. Kolayca erişilebilir olan bu dijital defter, kullanıcıların notları konular ve sayfalarına göre kategorize etmelerine olanak tanır.

Öğrenciler İçin:

Bu uygulama, tahtadan konulara göre fotoğrafları düzenlemeye, değerlendirmeleri hatırlamaya, metinler yazmaya ve dosyaları PDF ve diğer formatlarda kaydetmeye yardımcı olur.

Günlük Kullanım İçin:

Kullanıcılar notları kolayca geri almak için farklı konularda kaydedebilirler. Örneğin, harcamaları not etmek için bir konu oluşturun, randevular için başka bir tane oluşturun veya hatta kek tarifleri için bir tane oluşturun. Dijital bir defterin işe yarayabileceği alanlar sonsuzdur.

Öğretmenler İçin:

Öğretmenler, notları düzenli tutmak için her ders için bir konu oluşturabilirler. Değerlendirme tarihleri için hatırlatıcıları kullanın, farklı formatlarda eğitim materyallerini ekleyin, sınıf fotoğraflarını saklayın ve daha fazlasını yapın.

Program diğer dillerde mevcuttur

Caderno Digital Escolar Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.3

(0)
  • Güvenlik Durumu

Caderno Digital Escolar hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Caderno Digital Escolar denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.